ME SÕIME RESTORANIS 5800 KCAL JA MA OLEKS VEEL SÖÖNUD ...

ME SÕIME RESTORANIS 5800 KCAL JA MA OLEKS VEEL SÖÖNUD ...

Kui ma trennist koju jõudsin ootas mind öökapil armas üllatus Toomaselt. Ta palus mul kanda kleiti (jah ta kirjutas selle kaardile, sest ma kannan viimasel ajal 24/7 trenniriideid 😅) ning panna end valmis kella 7-eks. Meie igakuine date - night oli nädala võrra ettepoole nihkunud, kuid mul ei olnud selle vastu midagi.

Ma nägin enda meigiga rohkem vaeva, kui tavaliselt, sest cmon date-night ikkagi ja ma siiralt usun, et naine peab ka pärast mitut koosveedetud aastat end lille lööma ja oma kaaslasega väljas käima, täpselt nii nagu suhte alguses.

Toomase väljavalitud restoran oli IMELINE, aga veel imelisem oli see menüü, sest pole just palju restorane, kes julgevad oma toidu ligikaudse kaloraaži kirja panna. Inimesed ehmuvad üldjuhul ära, kui näevad tegelikku toidukaloraaži restoranis.Restorani toit maitsebki alati sellepärast nii hästi, sest selle sees on rohkesti õli ja võid, mis tõmbavad selle kaloraaži nii üles, aga maitsemeeled - nemad ei punni vastu, muudkui nõuavad veel ja veel. Sellega võib tõepoolest kergesti ära harjuda. 😉

total.jpg

Roosad ringid näitavad seda, mida mina sõin ning sinised Toomase valikut. Minu igapäevane keskmine kaloraaž on ~ 1600 kcal ja Toomasel ~ 2500 kcal. Kui teha kiire matemaatika, siis ainult toidu pealt sõin mina 2303 kcal ja Toomas 3183 kcal. Lisaks veel minu 2 klaasi veini ( ~ 150 kcal) ja Toomasel kaks kokteili ( ~ 250 kcal).

WOW 😱!!! Crazy - eksole!

Irooniline on kogu selle restoranis käimise juures see, et ma oleks jõudnud veel süüa! Tõenäoliselt ka sellepärast, et kohe - kohe peaks algama minu menstruatsioon, aga minu keha tahab ainult ju ühe võileva jagu rohkem süüa, mitte extra 2300 kcal 😅.

Kogu loo moraal on see, et väljas süües me ei saa me enamjaolt kontrollida toidukaloraaži, ja ei peakski, sest mis elu see ilma heade maitseteta on?! Ma olen endiselt arvamusel, et kui Sa lähed välja häid maitseid nautima, siis 100% naudi ja ära mõtle kaloritele! Aga ... kodus olles ja igapäevaselt toitu valmistades saame väga lihtsalt oma kaloreid kontrollida, et vältida ülekaalu.

Ülekaal tekib sellest, kui me liigume liiga vähe ja sööme liiga palju. Me EI SAA füüsika seaduste vastu - kui sa tarbid rohkem (ehk sööd), kui kulutad (trenn & liikumine), siis tekivad lisakilod!

Jagan pidevalt instagramis toidu ligikaudset kaloraaži restoranis ja samuti ka igapäevastes toitudes, et Sind õpetada ja rohkem tähelepanu juhtida sellele, kui palju Sa päriselt sööd. Kui Sa tunned, et minu instagrami storyd võiksid ka Sinu sõbrannat abistada, siis julgelt jaga temaga minu kontot :

www.naine.fit/ig

A.

← Tagasi blogisse