KAS SA OLED ENESEKINDEL NAINE? MINU MÕTTED JA NIPID.

KAS SA OLED ENESEKINDEL NAINE? MINU MÕTTED JA NIPID.

Ma küsisin täna instagramis naistelt ühe küsimuse, kahe vastusevariandiga.

Kas Sa oled enesekindel naine?

a) JAH

B) MITTE VÄGA

Õhtu lõpuks oli 76% naistest hääletanud "mitte väga". Ma eeldasin, et see protsent tuleb enamvähem pooleks, aga et see kaalukauss oleks rohkem kaldu, kui Pisa torn, ei osanud ma arvata.

Imelised emad, ettevõtete juhid, üliõpilased, arstid, juristid, töökad ja tublid naised ning mulle vastatakse, et ebakindlus on suureks takistuseks. Kui kurb oli mul seda lugeda, sest mina näen Sinus potentsiaali olemaks just see naine, kes Sa olla tahad.

Me teeme pidevalt igasuguseid exceli tabeleid, et võrrelda ja analüüsida andmeid töö juures, aga millal Sa analüüsisid iseennast? Millal Sa vaatasid tagasi ja mõtlesid, kui palju Sa oled edasi arenenud ja/või kui ei ole, siis miks?

MA KARDAN, MIDA TEISED MINUST ARVAVAD

Julgen öelda, et see on komistuskivi number 1. Keskendutakse nii palju sellele, mida teised arvavad ning jahiinstinkt paneb meid eeldama, et kõik meie ümber näitavad meile näpuga.

"Sa oled nõme, isekas ja äratõusnud konn."

AGA, kallis naine, mul on Sulle 3 küsimust.

  1. Kui keegi Sinu ümber nii halvasti Sinust arvab, siis miks Sa end üldse selliste inimestega ümbritsed? Kas Sul on vaja selliseid inimesi enda ümber?

  2. Miks peavad kõik need inimesed, kes arvavad, et Sa oled äge ja suudad väärtust inimeste ellu tuua, kannatama?

  3. Mis on kõige hullem asi, mis juhtuda saab?

Ka mina kartsin teiste arvamust, kui alustasin naine.fit'iga. Minu küsimuste rodu ja kahtlused iseenda suhtes küündisid kõrgemale, kui maailma kõrgeim ehitis - Burj Khalifa. Ma vastasin nendele eelnevatele küsimustele ning ma sain aru, et ma olen väga loll, kui ma ei proovi ja jään igavesti kivi alla peitu. Kõik need naised, keda ma suudan aidata ja toetada, on palju rohkem väärt, kui mõne kibestunud inimese arvamus minust.

ÜLEMÕTLEMINE ON LIIAST NING ENESEKINDLUS ON SEKSIKAS

Minu jaoks oli oluline, et mul oleks igaks olukorraks plaan A ja plaan B. Õnneks on Toomas minu täielik vastand. Tema lahendab probleeme nende tekkimise järjekorras, mis on palju lihtsam! Enamus juhtudel mitte midagi halba ei juhtu ning minu ülemõtlemine ei õigusta end ära. Kui midagi läheb pekki, siis alati saab ka sellest olukorrast välja tulla.

Niiet minu suur soovitus Sulle - ole rohkem nagu Toomas, mitte nagu mina! Iga kord, kui ma hakkan ülemõtlemist praktiseerima, siis ma peatun.

"Ma mõtlen selle peale siis, kui see päriselt ka juhtub!"

Ma ei tea seksikamat asja, kui enesekindlus. Mitte ükski pesu, meik ega kleit ei ole seksikam, kui Sinu enesekindlus, mis kiirgab juba kaugele. Kui Sa oled enesekindel, siis kannad Sa ka kartulikoti seksikalt välja.

TEISED EI MÄRKA SINU EBAPERFEKTSUSI

Kas Sa teadsid, et minu üks silm vaatab kohati viltu või et ma olen kergelt düsleksik? Tõenäoliselt mitte, sest teised ei märka Sinu ebaperfektsusi nii nagu Sina ise. Sa ise elad oma kehas ja mõtetega koguaeg, ilmselgelt on Sulle kõik Sinu ebaperfektsused teada, aga tead mis?! Teised seda ei märka. Niiet naeratus näole ja unusta oma ebaperfektsused, sest Sa oled ilus!

MA EI OLE PIISAV

Ma tundsin paar aastat tagasi pidevalt, et ma pole piisav. Ma võrdlesin end teiste treenerite ja iidolitega ning tundsin, et ma olen teisejärguline. Kõik tundus mõttetu, sest ma olin nii "saamatu".

Millal Sa oled piisav?

Miks Sa näed ainult neid asju mis kõik tegemist tahavad, aga mitte neid mida Sa igapäevaselt juba teed?

Elu möödub liiga kiiresti, et tunda nii häbistavat tunnet nagu "ma ei ole piisav". Kallis naine, Sa oled rohkem, kui piisav! Üldjuhul Sina ise tekitad endale selle tunde, sest teised nii ei arva! Sinu pere, elukaaslane ja sõbrad arvad kindlasti teistmoodi.

ARMASTA OMA KEHA

Kui ma kaalusin +12 kg, siis ma püüdsin alguses ikkagi olla enesekindel. Ma sain aru, et minu keha takistab mul tunda end naiselikult ja ma hakkasin töötama selle keha nimel, mida ma tahtsin. Kui Sa ei ole oma kehas õnnelik, siis on aeg tegutseda. Mitte keegi teine ei saa Sulle toitu suhu panna ning Sinu eest trenni ära teha, ainult Sina ise! Kui Sa oled oma peegelpildiga juba rahul, siis tee endale üks pikk pai :)

HARJUTA

Harjuta end märkama, mis Sinu enesekindlust alla tõmbab ja vajadusel tee selle kallal tööd. Minu üks parimaid nippe on see, et ma küsin alati enda käest iga asja kohta MIKS ja siis hakkan kaevama aina sügavamale ja sügavamale. Proovi ka - olen kindel, et avastad enda kohta nii mõndagi.

Kui Sa päriselt ka tahad olla seksikas enesekindel naine, kelle ümber kõik olla tahavad, siis märka enda murekohti (mis Sinu enesekindlust alla tõmbab?) ning hakka reaalselt selle kallal tööd tegema. Väikeste sammudena märgi üles oma nädala plaan ja võrdle end koguaeg iseendaga!

Armastusega,

A.

← Tagasi blogisse