NAINE FIT JÕULUPIDU

NAINE FIT JÕULUPIDU

Ma üritasin ärgata laupäeva hommikul kell 8.00, kuid voodi oli lihtsalt nii soe ja mõnus, et kohe välja hüpata. Ma mõnulesin voodis Toomase kaisus ja vaatasin lumist vaadet. Minu aeglane tigusamm oli vahetunud jooksusammu vastu, kui kella nägin. Ma tuuseldasin ühest toast teise ja otsisin oma asju, samal ajal, kui Toomas väljas lumega võitles.

Me jõudsime lõpuks stuudiosse ning mul tekkis väike närv, sest paljud naised olid kirjutanud, et tänu sellisele lumele nad ei jõuagi kohale. Ma olin natuke kurb, aga ma sain täitsa aru, et selliste tingimustega Tartust Tallinna sõita on ikka päris jube!

Õnneks esimesed naised saabusid ning kogu kartus asendus rõõmu ja elevusega. Me alustasime kõik koos soojenduse ja trenniga ning tegime ühe mõnusa venituse tunni lõpus. Trenn oli aktiivne ja naljakas - nagu ikka minu trennid 😅

Lõikasime lahti naine.fit koogi ning lõime klaasid kokku. Istusime ringis ja rääkisime ning tutvusime! Nii tore oli koos päriselt trenni teha, sest see energia oli lihtsalt MEELETU!

Aitäh naised,

A.

Järgmine päev:

← Tagasi blogisse