ASTU KOOS SÕBRANNAGA VÕISTLUSTULLE 🔥

ASTU KOOS SÕBRANNAGA VÕISTLUSTULLE 🔥

"Mis kell ja kus kokku saame?"

"12.00 @ Røst kohvikus"

Kas tuleb tuttav ette? Ma alustasin selle väljakutsega, sest kui ma oma sõbrannadega plaanin kokkusaamist, siis me ALATI saame kokku mõnes kohalikus kohvikus ja pugime endit kõigest heast ja paremast täis, nagu poleks homset!

Mida vanemaks me saame, seda rohkem hakkame hindama tervist. Tihtipeale hakkame end võrdlema teiste omavanustega ning siis hakkab selgelt välja paistma, millist elu me oleme elanud. Kas Sina oled hoolitsenud oma keha eest piisavalt või on diivan esikoha napsanud? Noorena ei pööra me nii palju tähelepanu tervisele, sest me oleme kõik suhteliselt heas füüsilises vormis ning aktiivsed.

Minu eesmärgiks on välja näha ka 60 aastaselt nooruslik ja aktiivne. Ma südamest usun ja tean (teaduslikult tõestatud), et trenn ja mitmekülgne toitumine aitavad selle eesmärgi saavutada.Kutsun Sind, kallis naine, koos oma sõbrannaga väljakutsele, mis algab juba HOMME (10.01.2022). Väljakutsele, kus Sa KOOS sõbrannaga astud võistlustulle 🔥 ning te hakkate koos punkte koguma.

2 paari sõbrannasid, kes kõige rohkem punkte koguvad saavad minna Ööbikuoru villase puhkama.

Sind ootab:

  • 4 x 28 minutit efektiivseid treeninguid nädalas, minu juhendamisel. Treeningud mis panevad Sind naeratama!
  • Retseptinurk, kus on 100 + tervislikku ja maitsvat retsepti, mis sobivad kogu perele
  • Aktiivsed tegevused, et sõbrannaga koos uusi ja häid harjumusi tekitada
  • Treeningkalender, kuhu saad kirja panna oma aktiivsuspäevad
  • Treeningpäevik, et oma progressil silma peal hoida
  • Ühine Facebooki grupp, et üksteist toetada ja motiveerida
  • Minu tuge ja motivatsiooni

See väljakutse on tõesti nii ÄGE ja MOTIVEERIV, et ma annan Sulle 30 päeva garantii! Kui Sulle see väljakutse ei meeldi, Sa paremasse vormi ei saa, siis ma maksan Sulle Sinu raha tagasi.Lihtsalt kirjuta mulle 💌 . Kui ma oma tööd hästi ei tee, siis pole mul õigust ka Sinu käest raha küsida.

KK

Kuidas käib punktide kogumine?

Kõik mängureeglid on kirjas siin (keri täitsa alla)

Kas mul on vaja treeningvahendeid?

Ei ole! Sul on vaja ainult joogamatti ja/või käterätikut. Kõik trennid viin läbi ainult keharaskust kasutades. Ma teen Sinuga kõik trennid otsast lõpuni kaasa ja jälgin, et naerataksid :)

Mul ei ole sõbrannat, kas saan osaleda?

Jah! Meil on veel naisi, kes on otsustanud, et loovad uusi tutvusi, niiet sellepärast ära muretse!

Kuidas end väljakutsele kirja panna?

Liitu kodulehel endale sobiva paketiga (soovitan: treeningud + toitumine)  ning ma isiklikult tervitan Sind ja võtan vastu meie ühisesse Facebooki gruppi.

Naised on elevil ja valmis PÄRISELT ka iseenda heaolu eest võitlema ❤️ Kas Sina ka?

Tule pane ennast koos sõbrannaga proovile!

Ootan Sind,

A.

← Tagasi blogisse